Selçuk Şahin: Maaş alamıyoruz ama bu takım şampiyon olacak

Yeşil Beyazlıların tecrübeli kaptanı Selçuk Şahin maçtan sonra yaptığı açıklamada, "Uzun süredir maaş alamıyoruz. Her şeye rağmen oyunu düzelteceğiz, söz veriyorum. Taraftarımız yanımızda olsun bu takım öyle ya da böyle şampiyon olacak" dedi. 


Oynadığı son 5 maçta mağlubiyet yüzü görmeyen ve Keçiörengücü maçını kazanan Bursaspor‘da keyifler yerinde…

TFF 1. Lig’in 12. haftasında sahasında Keçiörengücü’nü tek golle geçen Bursaspor‘da kaptan Selçuk Şahin, zorlu karşılaşma sonrası açıklamalarda bulundu. Selçuk, “Kolay bir maç değildi. Bu zamana kadar sadece 1 kere yenildiler. İstediğimiz gibi başlayamadık sonra dengeledik ve golü bulduk. Biz de iyi oynayıp rakibi sahasına hapsetmek istiyoruz. Bazen bu kolay gerçekleşmiyor. Bizler geç geldik. Transfer yasağı vardı. Hocanın sezon başında çalıştığı oyuncu grubu farklıydı. Buna rağmen 23 puan topladık maalesef 3 puan silindi. Bugün bu puan liderliktir. Ortada başarı var ve bunun da takdir edilmesi gerekiyor” ifadelerini kullandı.

BÜYÜK SORUNLAR VAR

Taraftarın karşılaşma sonunda kendilerini çağırıp oyundan memnun olmadıklarını kaydeden tecrübeli kaptan, “Biz aslında 23 puan topladık. Normal şartlarda lideriz. Biraz takdir bekliyoruz. Bu takım maalesef maddi sıkıntılarla da uğraşıyor. Daha önceleri kötü yönetilen bir kulüp olmuş ve çok fazla borç var. Oyuncu grubu olarak maddiyatı düşünmüyoruz. Uzun süredir maaş da alınmıyor. Kulüp de haftalık primleri vermeye çalışıyor. Onlar da bir sürü borcun içinde oyuncu grubunu memnun etmeye çalışıyor. Biz de geldik performans göstermeye çalışıyoruz. Taraftar yanımızda olsun. Bu takım öyle ya da böyle şampiyon olarak Süper Lig‘e dönecek” diye konuştu. BURSA HAKİMİYET 

Yorum Gönder

0 Yorumlar