Bursaspor'a - 6 puan yolda!

Süper Lig'den 1. Lig'e düştükten sonra zor günler yaşayan Bursaspor'u 6 puan korkusu sardı. Bursaspor yönetiminin eli kolu bağlı durumda... Buna rağmen günü kurtaracak çözümler dışında ciddi bir proje olmaması dikkat çekiyor

M.Mestan başkanlığındaki Bursaspor yönetimi, transfer tahtasını sezonun başlamasına saatler kala açtı, ancak sonraki süreçte gelir yaratacak bir proje üretmedi. Bu yöndeki projelere de kayıtsız kaldığı belirtilen Mestan ve yönetimi sadece günü kurtaracak adımlar attı. Durum böyle olunca TFF Tahkim Kurulu, ödenmeyen bazı borçlar nedeniyle ekim ayında Bursaspor‘a 3 puan silme cezası verdi.

Bursaspor’un TFF 1. Lig‘de şampiyonluk hayalini sekteye uğratan bu gelişmeye rağmen mali tablonun düzeltimesine yönelik bir adım atılmazken, kulübün şimdi de 6 puan cezasıyla karşı karşıya olduğu kaydedildi. Konuyla ilgili olarak kulübe bir uyarı yazısı geldiği, bunun üzerine Mestan‘ın bir kez daha kaynak arayışına girdiği belirtildi.

Kulübün son mali tablosu ise adeta sır gibi saklanıyor. Bursa kamuoyu Bursaspor‘un kime ne kadar borcu olduğunu bilmiyor.
Bursaspor TFF 1. Lig’de halen 20 puanla 5. sırada bulunuyor. 6 puan daha silinmesi halinde Bursaspor 11.sıraya kadar gerileyecek. Enbursacom

Yorum Gönder

0 Yorumlar